• Dé specialist in badkamerrenovatie!

Maatwerk Ontwerp

Stel uw eigen badkamer samen

Duurzame materialen

Hogere levensduur badkamer

All-in tarief

Duidelijke en eerlijke prijzen

Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Wilt u een badkamerrenovatie laten uitvoeren? Of u nu de gehele badkamer een make-over wilt geven of enkel het sanitair wilt laten vervangen; samen creëren wij de badkamer van uw dromen. U ontvangt altijd een vaste prijs inclusief ontwerp, montage en afwerking.

Met meer dan 10 jaar ervaring toveren onze vakmensen uw verouderde badkamer om tot een moderne, comfortabele ruimte die perfect past bij uw stijl en behoeften.

Meer dan 10 jaar ervaring met badkamerrenovatie

Tijdens een badkamerrenovatie geven we uw badkamer een compleet nieuwe uitstraling. Met de juiste voorzieningen, zoals een regendouche en dubbele wastafel, creëren we een functionele en praktische ruimte. Maar dit is niet het enige; door de juiste materialen en kleuren te gebruiken straalt de nieuwe badkamer rust en ontspanning uit.

Dankzij onze jarenlange ervaring voeren we uw badkamerrenovatie met zorg en precisie uit. Er komt geen hak- en breekwerk bij kijken en u profiteert van een all-in prijs.

Werkwijze badkamerrenovatie BadkamerBoost

Tijdens een badkamerrenovatie toveren we uw verouderde badkamer om naar een moderne, luxe ruimte. We gebruiken de beste materialen zodat de sanitaire voorzieningen jarenlang meegaan, zonder schimmel of lekkages.

1. Ontwerp op maat

Aan de hand van uw wensen, behoeften en woonstijl maken we een ontwerp op maat. We geven advies over de beste indeling en helpen bij het kiezen van de materialen en kleuren. Het is mogelijk om het badkamerontwerp in 3D te bekijken, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat.

2. Oude badkamer slopen

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag met het slopen van de oude kamer. Geen zorgen, elementen die u wilt behouden blijven altijd onaangetast. We verwijderen oude sanitaire voorzieningen zonder hak- en breekwerk.

3. Badkamer renoveren

Dan kan de echte badkamerrenovatie beginnen! We transformeren uw oude badkamer tot een moderne, stijlvolle ruimte. Alles wordt netjes afgewerkt, inclusief accessoires, zoals spiegels en handdoekhouders.

Douche of WC laten renoveren?

Wanneer uw badkamer zodanig verouderd is, kan het tijd zijn voor een badkamerrenovatie. Tijdens een complete renovatie worden alle sanitaire voorzieningen vernieuwd. Het is echter ook mogelijk om alleen de douche of het toilet te laten renoveren. Op deze manier blijft de uitstraling van de badkamer hetzelfde, maar geniet u wel van de luxe van moderne voorzieningen.

Heeft u last van lekkages of schimmel in de badkamer? Dan kunnen we uw badkamer met spoed komen renoveren. Dit betekent dat we binnen enkele dagen al kunnen starten met de badkamerrenovatie.

Ontvang een gratis badkamerrenovatie offerte

Kan uw badkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Wellicht omdat de douche verouderd is of niet meer naar behoren werkt? Of omdat de uitstraling simpelweg niet meer bij de rest van de woning past? Er zijn genoeg redenen om een badkamerrenovatie door BadkamerBoost uit te laten voeren.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden van een badkamerrenovatie te bespreken. Benieuwd naar de kosten? Vraag in slechts 2 minuten een gratis offerte aan. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend. Samen creëren we de badkamer van uw dromen, en dat tegen een scherpe prijs!

Vraag hieronder in 2 minuten uw vrijblijvende offerte aan!

  Stap 1/3

  Type renovatie:

  0%

  Stap 2/3

  Hoe kunnen we je bereiken?

  50%

  Stap 3/3

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: beschrijf je wensen. En upload een foto van je huidige badkamer.

  Upload een foto:

  100%

  Veel gestelde vragen over badkamerrenovatie:

  De kosten van een badkamerrenovatie worden bepaald door de afmetingen van de badkamer en het gekozen materiaal. We werken altijd met een vaste all-in prijs. Vraag een gratis offerte aan voor een duidelijke prijsindicatie.
  Hoe lang een badkamerrenovatie precies duurt, is afhankelijk van de grootte van de ruimte en de werkzaamheden. Houd rekening met een tijdsduur van 1 tot 4 weken. Onze specialist geeft van tevoren een duidelijke tijdsindicatie.
  Ja, het is mogelijk om bepaalde elementen, zoals het toilet, de douche of wastafels, te behouden. Bovendien kunt u ook alleen de douche of WC laten renoveren.
  Hallo, hoe kunnen we je helpen?