• Dé specialist in badkamerrenovatie!

Maatwerk Ontwerp

Stel uw eigen badkamer samen

Duurzame materialen

Hogere levensduur badkamer

All-in tarief

Duidelijke en eerlijke prijzen

Werkwijze

Werkwijze

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we uw badkamer snel en nauwkeurig kunnen renoveren. Of u nu de gehele badkamer een make-over wilt geven of enkel de douche of het toilet wilt laten vervangen; wij helpen bij het realiseren van uw droombadkamer.

We gebruiken uitsluitend de beste materialen zodat uw badkamer weer jarenlang meegaat. Bovendien ontvangt u altijd een op maat gemaakt badkamer ontwerp voordat onze experts aan de slag gaan. Hieronder bespreken we de werkwijze van BadkamerBoost bij badkamerrenovatie; van ontwerp tot oplevering.

1. Badkamer ontwerp

We starten bij het maken van een badkamer ontwerp op maat. U kiest zelf de gewenste materialen, kleuren en stijl. Het is belangrijk dat uw badkamer stijlvol en functioneel is. Daarom geven we u graag passend advies over de beste indeling. We houden uiteraard rekening met de afmetingen, locatie van leidingen en de gewenste functionaliteiten, zoals een dubbele wastafel of een regendouche.

Om u alvast een beeld te geven van het eindresultaat, maken we gebruik van een geavanceerde 3D-techniek. Zo kunt u het ontwerp goed bekijken, en eventueel wijzigingen aanbrengen, voordat de daadwerkelijke renovatie begint. Daarnaast ontvangt u altijd een indicatie van de tijdsduur en een vaste all-in prijs. Zo weet u waar u aan toe bent.

2. Oude badkamer slopen

Komt het badkamer ontwerp overeen met uw wensen? Dan kan de badkamerrenovatie echt beginnen. Onze specialisten komen op de afgesproken dag en tijd op locatie om de oude badkamer te slopen. We zorgen ervoor dat oude sanitaire voorzieningen zorgvuldig worden verwijderd, zonder breken.

Laat u alleen een deel van de badkamer renoveren? Dan zorgen we ervoor dat de andere elementen onaangetast blijven. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over beschadigingen.

3. Badkamer renoveren

Dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste en de leukste stap: de daadwerkelijke badkamerrenovatie. We creëren een praktische badkamer die volledig overeenkomt met het ontwerp. We plaatsen de nieuwe sanitaire voorzieningen zoals een toilet, badkuip en wastafels op de juiste plaats. Daarnaast betegelen we de wanden en vloeren en leggen we elektrische bedrading aan voor verlichting en stopcontacten.

Ook op de details wordt gelet. We plaatsen accessoires, zoals handdoekhouders en spiegels, en werken alles netjes af. Bovendien leveren we de badkamer altijd schoon op zodat deze klaar is voor gebruik.

Wij geven uw badkamer een boost: vraag een gratis offerte aan

BadkamerBoost heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het renoveren van badkamers. Of het nu gaat om een volledige renovatie of enkel het vernieuwen van de douche of het toilet: we zorgen ervoor dat uw badkamer weer bij de rest van de woning past.

We hanteren een vaste all-in prijs voor onze badkamerrenovaties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het onderstaande formulier in en zet de eerste stap in het creëren van de badkamer van uw dromen!

Vraag hieronder in 2 minuten uw vrijblijvende offerte aan!

  Stap 1/3

  Type renovatie:

  0%

  Stap 2/3

  Hoe kunnen we je bereiken?

  50%

  Stap 3/3

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: beschrijf je wensen. En upload een foto van je huidige badkamer.

  Upload een foto:

  100%

  Veel gestelde vragen over de werkwijze:

  De kosten voor een badkamerrenovatie variëren per project. Wij baseren onze prijs op de afmetingen van de badkamer en de benodigde materialen voor de renovatie. Vraag een gratis offerte aan en ontvang een duidelijke prijsindicatie.
  Gemiddeld duurt een badkamerrenovatie zo’n 1 tot 4 weken. Hoeveel tijd het precies in beslag neemt, is afhankelijk van de werkzaamheden. We geven u altijd een indicatie van de duur van de renovatie.
  Wij zijn gevestigd in Utrecht, maar zijn actief in heel Nederland.
  Hallo, hoe kunnen we je helpen?