• Dé specialist in badkamerrenovatie!

Maatwerk Ontwerp

Stel uw eigen badkamer samen

Duurzame materialen

Hogere levensduur badkamer

All-in tarief

Duidelijke en eerlijke prijzen

Over ons

Over ons

BadkamerBoost is uw vertrouwde partner voor badkamerrenovatie! Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het renoveren en moderniseren van allerlei soorten badkamers.

We vertellen u graag meer over de specialiteiten van ons team en de voordelen van onze badkamerrenovatieservice. Daarnaast vindt u hier een overzicht van inspirerende foto’s van badkamers die reeds gerenoveerd zijn.

Bent u overtuigd en wilt u badkamer ook laten renoveren door onze specialisten? Neem contact op in het geval van vragen of wanneer u meer voorbeelden wil ontvangen. Vraag onderaan deze pagina vrijblijvend een offerte aan.

Dé specialist in badkamerrenovatie

Wij hebben reeds meer dan 10 jaar ervaring in het renoveren van badkamers, douches en toiletten. Onze specialisten kunnen daardoor al u wensen vervullen bij het renoveren van uw badkamer. Hierbij letten we uiteraard op het functionele aspect maar we snappen dat u ook stijlvolle badkamer wenst.

Door het gebruik van duurzame materialen kunt u er van uitgaan dat de levensduur van uw badkamer verlengd wordt. Op basis van uw persoonlijke wensen en de stijl van uw woning stellen we in overleg een ontwerp op.

Vervolgens gaan we aan de slag met het verwijderen van oude badkamer(meubels). De laatste stap is het creëren van een praktische badkamer voorzien van alle moderne gemakken.

Voorbeelden van gerenoveerde badkamers

Als specialisten in badkamerrenovatie weten we hoe belangrijk het is om veel inspiratie op te doen bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer. Daarom hebben we veel voorbeelden van reeds uitgevoerde badkamerrenovaties voor u verzameld.

Hierdoor kunt u eenvoudig een keuze maken voor de juiste onderdelen en materialen om de badkamer volgens uw wensen te renoveren. Natuurlijk houden we bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer rekening met de stijl van uw woning en uw persoonlijke voorkeuren. Laat u inspireren en verrassen door de onderstaande voorbeelden!

Vraag een vrijblijvende offerte aan en geef uw badkamer een boost!

Start vandaag nog met de renovatie van uw badkamer door vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit is de eerste stap in het creëren van de badkamer van uw dromen. Als u vragen heeft of meer voorbeelden wilt zien dan raden we u aan om gebruik te maken van het contactformulier. Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Maak dan gebruik van onderstaand offerteformulier.

Vraag hieronder in 2 minuten uw vrijblijvende offerte aan!

  Stap 1/3

  Type renovatie:

  0%

  Stap 2/3

  Hoe kunnen we je bereiken?

  50%

  Stap 3/3

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: beschrijf je wensen. En upload een foto van je huidige badkamer.

  Upload een foto:

  100%

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?