• Dé specialist in badkamerrenovatie!

Maatwerk Ontwerp

Stel uw eigen badkamer samen

Duurzame materialen

Hogere levensduur badkamer

All-in tarief

Duidelijke en eerlijke prijzen

Wc/toilet renovatie

Wc/toilet renovatie

Naast een complete renovatie van uw badkamer, is het mogelijk om losstaande sanitaire voorzieningen te vernieuwen. BadkamerBoost helpt u graag bij het renoveren van een losse toiletruimte en/of de WC in uw badkamer.

We toveren uw verouderde, staande WC om tot een moderne zwevende WC en werken de ruimte indien gewenst netjes af met tegels en accessoires. Met onze expertise zorgen we ervoor dat uw WC niet alleen praktisch is, maar ook stijlvol!

Laat het toilet vernieuwen door BadkamerBoost

Tijdens een WC/toilet renovatie vervangen we verouderde onderdelen in uw WC-ruimte, zoals het toilet zelf, de toiletpot en de wasbak. In veel gevallen plaatsen we een moderne zwevende WC om de functionaliteit en de uitstraling te verbeteren.

Daarnaast is het mogelijk om extra opties toe te voegen, zoals een soft-close bril voor nog meer comfort. Dankzij de keuze uit diverse soorten sanitair, tegels en wandbekleding kunt u de gewenste uitstraling creëren die past bij uw smaak en de rest van het interieur.

Waarom kiezen voor een WC/toilet renovatie?

De WC is vaak het kleinste kamertje in het huis, maar dit betekent niet dat deze ruimte niet stijlvol kan zijn. Een stijlvolle WC-ruimte met moderne sanitaire voorzieningen draagt bij aan de algehele uitstraling van uw huis en kan de waarde van uw woning verhogen.

Daarnaast biedt een moderne zwevende WC niet alleen comfort, maar ziet het er ook netjes uit. Bovendien kunt u uw toiletruimte efficiënter indelen door gebruik te maken van onze slimme ontwerpkeuzes.

Werkwijze WC/toilet renovatie

Bij een WC/toilet renovatie volgen we een gestructureerde werkwijze. We gebruiken de meest moderne, duurzame materialen zodat uw nieuwe WC-ruimte jarenlang praktisch en stijlvol blijft.

1. Ontwerp maken

We beginnen met het maken van een ontwerp op maat. Op basis van uw wensen, behoeften en budget creëren we een passend ontwerp. Dankzij onze geavanceerde 3D-technieken is het mogelijk om het eindresultaat van tevoren te bekijken.

2. Oude WC verwijderen

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag met het verwijderen van de oude WC, tegels en wandbekleding. Dit gebeurt altijd zonder hak- en breekwerk.

3. WC/toilet renovatie

Wanneer het oude toilet verwijderd is, gaan we aan de slag met het plaatsen van de nieuwe WC. Indien gewenst vernieuwen we het tegelwerk en plaatsen we accessoires. Zo ziet uw WC-ruimte er weer fris uit!

Ontdek onze scherpe prijzen voor badkamerrenovatie

Wilt u uw toilet laten renoveren? Of het nu gaat om het renoveren van een losse toiletruimte of het vernieuwen van de WC in de badkamer; we helpen u graag! Samen toveren we uw WC-ruimte om tot een functionele en stijlvolle plek.

Bent u benieuwd naar de kosten van een WC/toilet renovatie? Vul onderstaand formulier in en ontvang zo snel mogelijk een duidelijke prijsindicatie. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op via de telefoon of e-mail.

Vraag hieronder in 2 minuten uw vrijblijvende offerte aan!

  Stap 1/3

  Type renovatie:

  0%

  Stap 2/3

  Hoe kunnen we je bereiken?

  50%

  Stap 3/3

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: beschrijf je wensen. En upload een foto van je huidige badkamer.

  Upload een foto:

  100%

  Veel gestelde vragen over wc / toilet renovatie:

  Hoe lang een WC/toilet renovatie duurt, verschilt per project. Deze renovatie kan al binnen één dag klaar zijn. U ontvangt op voorhand altijd een tijdsindicatie.
  Hoeveel een WC/toilet renovatie kost, hangt af van verschillende factoren, waaronder de materialen en de gewenste afwerking. Wilt u de kosten voor een toilet renoveren berekenen? Vraag dan in 2 minuten een gratis offerte aan.

  Bij BadkamerBoost is het mogelijk om uw volledige badkamer te renoveren, maar ook vernieuwen we losse voorzieningen zoals het toilet en de douchecabine.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?