• Dé specialist in badkamerrenovatie!

Maatwerk Ontwerp

Stel uw eigen badkamer samen

Duurzame materialen

Hogere levensduur badkamer

All-in tarief

Duidelijke en eerlijke prijzen

Diensten

Diensten

Bij BadkamerBoost wordt de badkamer van uw dromen werkelijkheid. Of u nu een complete renovatie van uw badkamer wilt, of alleen de douche of toilet wil renoveren. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Ontdek onze voordelen en doe inspiratie op door de voorbeelden van reeds uitgevoerde badkamerrenovaties te bekijken. Bent u overtuigd? Neem contact op om een afspraak in te plannen of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Dé specialist in badkamerrenovatie

Wij hebben reeds meer dan 10 jaar ervaring als badkamerrenovatie specialist en weten daarom precies wat er nodig is om uw de badkamer volgens uw wensen te realiseren. Een badkamer is meer dan een functionele ruimte, een stijlvolle en praktische badkamer zorgt voor rust, reinheid en ontspanning.

Laat ons een badkamer ontwerpen en renoveren volgens uw wensen en de meest moderne gemakken. Wij maken gebruik van duurzame materialen en zorgen we voor een voor een snelle oplevering binnen het afgesproken budget. Hieronder vindt u enkele inspirerende voorbeelden van badkamer die wij reeds gerenoveerd hebben.

Ook enkel douche renovatie mogelijk

Het is niet altijd nodig om de gehele badkamer te renoveren, in sommige gevallen is het ook voldoende om alleen de douche te renoveren bijvoorbeeld. Bij een douche renovatie gaan wij op dezelfde manier te werk. We maken eerst een ontwerpen, verwijderen de oude douche(cabine) en vervolgens plaatsen we de nieuwe douche.

Kies voor moderne gemakken zoals een regendouche of verlichting in de douche. In veel gevallen raden wij ook aan om de tegels te vervangen of te bedekken met wandpanelen voor in de douche. Dit zorgt ervoor dat uw douchruimte er strak en modern uitziet. Een douche met panelen in plaats van tegels is bovendien veel eenvoudiger schoon te houden. Ontdek de voorbeelden hieronder.

Renoveer ook uw WC / toilet

Naast losse douche renovaties is het ook mogelijk om alleen de WC of toiletruimte te renoveren. Een WC renovatie wordt erg veel uitgevoerd tegenwoordig. Traditionele toiletpotten kunnen bijvoorbeeld worden vervangen door een modern zwevend toilet.

Een andere moderne optie is het toepassen van softclose toiletbrillen. Het toilet is een een belangrijk onderdeel van iedere badkamer. Of u nu een modern toilet of een klassiek model wenst, wij kunnen de WC renovatie voor u uitvoeren, ontdek de voorbeelden hieronder. 

Veel gestelde vragen over badkamerrenovatie:

Laat uw badkamer renoveren als deze niet meer uw eigen wensen voldoet of gedateerd is. In het geval van lekkages of defecten in uw badkamer kunt u een spoed aanvraag doen.

De keuze om uw badkamer te renoveren of reparaties uit te voeren hangt af van de staat van uw huidige badkamer. Als uw badkamer voldoet aan uw wensen kunt u een reparatie uit laten voeren. Als uw badkamer niet meer naar wens is kunt u een renovatie laten uitvoeren.

De kosten van een badkamerrenovatie is voornamelijk afhankelijk van de afmetingen van de badkamer en de onderdelen die vervangen moeten worden. De materialen en de complexiteit van de renovatie zijn ook van invloed op de kosten.

Als wij uw badkamer gaan renoveren letten wij we voornamelijk op de onderdelen die vervangen moeten worden, en welke onderdelen behouden kunnen blijven. Het is ook belangrijk om te letten op de ventilatie mogelijkheden. Voor u is het uiteraard van belang om het budget te bepalen.

De tijd die het kost om een badkamer te renoveren is ook voornamelijk afhankelijk van de grootte van de badkamer en de onderdelen die vervangen moeten worden. Houd over het algemeen rekening met 1-4 weken voor een complete badkamerrenovatie.

Als wij uw badkamer gaan renoveren dan gaan we eerst aan de slag met een ontwerp, dit doen we uiteraard in overleg met u. Vervolgens gaan we uw oude badkamer(meubels) verwijderen. Na het leeg maken van de badkamer kunnen we aan de slag met het opnieuw aanbrengen van alle onderdelen van uw badkamer.

Vraag uw badkamerrenovatie offerte aan

Wacht niet langer en zet de eerst stap naar het realiseren van uw droom badkamer. Neem contact met ons op in het geval van vragen, of vraag om meer voorbeelden ter inspiratie.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan als u direct een prijsindicatie wilt ontvangen. Aan de hand van uw bericht bespreken we samen de wensen en stellen we een ontwerp op om uw badkamerrenovatie uit te voeren.

Vraag hieronder in 2 minuten uw vrijblijvende offerte aan!

  Stap 1/3

  Type renovatie:

  0%

  Stap 2/3

  Hoe kunnen we je bereiken?

  50%

  Stap 3/3

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: beschrijf je wensen. En upload een foto van je huidige badkamer.

  Upload een foto:

  100%

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?