• Dé specialist in badkamerrenovatie!

Maatwerk Ontwerp

Stel uw eigen badkamer samen

Duurzame materialen

Hogere levensduur badkamer

All-in tarief

Duidelijke en eerlijke prijzen

Douche renovatie

Douche renovatie

U kunt uw badkamer op verschillende manieren renoveren. Zo is het mogelijk om de complete badkamer een make-over te geven, maar in sommige gevallen is dit niet noodzakelijk. U kunt er ook voor kiezen om slechts enkele voorzieningen te vernieuwen, zoals de douche of het toilet.

Een douche renovatie zorgt ervoor dat uw doucheruimte er weer fris uitziet. Zo kunnen we uw douche moderniseren door een regendouche of verlichting aan te brengen.

BadkamerBoost geeft uw badkamer een frisse look

BadkamerBoost heeft al meer dan 10 jaar ervaring met badkamerrenovaties. We verzorgen complete renovaties van A tot Z, maar het is ook mogelijk om enkel de douche of toilet te vernieuwen. Een nieuwe douche geeft uw badkamer een frisse look.

We installeren een nieuwe douchecabine, regendouche en/of nieuwe kranen voor een precieze temperatuurregeling. Kies uit verschillende materialen, kleuren en stijlen om een moderne uitstraling te creëren.

Waarom kiezen voor een douche renovatie?

Er zijn verschillende redenen om voor een douche renovatie te kiezen. Een volledige badkamerrenovatie is niet altijd nodig, bijvoorbeeld wanneer de tegels en andere voorzieningen nog in goede staat zijn. Door enkel de douche een upgrade te geven, verbetert u zowel de functionaliteit als uitstraling van de badkamer.

Uw douche krijgt een volledig nieuwe look, inclusief tegels en wandbekleding, en kan de waarde van uw woning verhogen. Daarnaast vervangen we verouderde of beschadigde onderdelen om de veiligheid te verbeteren. Hierbij kunnen er een speciale antislip vloer en/of handgrepen worden geïnstalleerd.

Werkwijze douche renovatie

Bij een douche renovatie volgen we dezelfde werkwijze als bij een complete badkamerrenovatie. We gebruiken uitsluitend duurzame materialen zodat uw nieuwe moderne doucheruimte jarenlang meegaat.

1. Ontwerp maken

Allereerst maken we een ontwerp op maat van uw doucheruimte. U kiest de materialen, kleur en stijl helemaal zelf. Aangezien we gebruik maken van geavanceerde 3D-technieken, kunt u het eindresultaat van tevoren bekijken.

2. Oude douche verwijderen

Wanneer het ontwerp klaar is, komen we op de afgesproken dag op locatie om de oude douchecabine te verwijderen. We zorgen dat dit nauwkeurig gebeurt, zonder hak- en breekwerk.

3. Douche renovatie

Na het verwijderen van de oude douchecabine kan de nieuwe douche geplaatst worden. Indien gewenst vervangen we ook de tegels en plaatsen we wandpanelen zodat de douche er strak en modern uit ziet.

Vraag een gratis offerte aan voor douche renovatie

Wilt u uw douche laten renoveren? Een douche renovatie zorgt niet alleen voor een verbeterde functionaliteit, maar creëert ook een gevoel van luxe. Wilt u ook extra kunnen genieten onder een moderne regendouche? Neem dan contact met ons op via de telefoon of e-mail!

Benieuwd naar de kosten voor een douche renovatie? Vraag hieronder in 2 minuten jouw vrijblijvende badkamerrenovatie offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een duidelijke prijsindicatie.

Vraag hieronder in 2 minuten uw vrijblijvende offerte aan!

  Stap 1/3

  Type renovatie:

  0%

  Stap 2/3

  Hoe kunnen we je bereiken?

  50%

  Stap 3/3

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: beschrijf je wensen. En upload een foto van je huidige badkamer.

  Upload een foto:

  100%

  Veel gestelde vragen over douche renovatie:

  Hoe lang een douche renovatie precies duurt, is in iedere situatie anders. U ontvangt altijd een duidelijke tijdsindicatie van onze experts.
  Hoeveel een douche renovatie kiest, hangt af van de werkzaamheden en materialen die worden gebruikt. Wilt u weten hoeveel een badkamerrenovatie in uw situatie gaat kosten? Vraag dan een gratis offerte aan.
  U kunt zelf de materialen, kleuren en stijl van uw nieuwe doucheruimte kiezen. Wij maken aan de hand van uw wensen en behoeften een passend ontwerp.
  Hallo, hoe kunnen we je helpen?