• Dé specialist in badkamerrenovatie!

Maatwerk Ontwerp

Stel uw eigen badkamer samen

Duurzame materialen

Hogere levensduur badkamer

All-in tarief

Duidelijke en eerlijke prijzen

Toilet aanpassen, van een staand naar zwevend toilet

Toilet aanpassen, van een staand naar zwevend toilet

Het moderniseren van uw badkamer kan beginnen met iets zo fundamenteels als het updaten van uw toilet. De overstap van een traditioneel staand toilet naar een zwevend toilet is een trend die we sterk aanbevelen voor iedereen die zijn badkamer een strakke, moderne uitstraling wil geven. In deze blog bespreken we de voordelen van een zwevend toilet en waarom dit een slimme keuze kan zijn voor uw badkamerrenovatie.

Esthetiek en ruimtelijkheid

Een zwevend toilet, met zijn wandgemonteerde ontwerp, biedt een strakke en minimalistische look die bijdraagt aan een moderne badkameresthetiek. Het ontbreken van een voetstuk op de grond creëert een gevoel van ruimtelijkheid en maakt de vloer zichtbaar en gemakkelijker schoon te houden. Dit optische effect kan vooral voordelig zijn in kleinere badkamers, waar elke vierkante centimeter telt.

Gemakkelijker schoon te houden

Een zwevend toilet biedt het praktische voordeel dat het schoonmaken van de badkamervloer een stuk eenvoudiger wordt. Zonder de moeilijk bereikbare hoeken en kieren die bij staande toiletten vaak voorkomen, kunt u de vloer rondom het toilet snel en efficiënt reinigen. Dit draagt bij aan een hygiënischer badkameromgeving en bespaart u kostbare tijd in het onderhoud.

Ruimtebesparend ontwerp

Zwevende toiletten zijn over het algemeen compacter dan hun staande tegenhangers. Doordat de stortbak in de muur wordt ingebouwd, neemt het toilet minder ruimte in beslag. Dit kan bijzonder nuttig zijn in kleinere badkamers of toiletruimtes, waar elke centimeter optimaal benut moet worden.

Verhoogde duurzaamheid

De moderne zwevende toiletten zijn ontworpen om duurzaam te zijn. Ze worden aan de muur bevestigd met stevige frames die ontworpen zijn om aanzienlijke gewichten te dragen, waardoor zorgen over stabiliteit en duurzaamheid worden weggenomen. De technologie en materialen die gebruikt worden bij de productie van zwevende toiletten zijn van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een lange levensduur.

Waardevermeerdering van uw woning

Investeren in een zwevend toilet kan ook de waarde van uw woning verhogen. Een moderne en esthetisch aantrekkelijke badkamer is een belangrijk verkoopargument. Potentiële kopers worden vaak aangetrokken door de luxe uitstraling en het gemak van onderhoud dat een zwevend toilet biedt.

De overstap van een staand naar een zwevend toilet is meer dan een esthetische upgrade; het is een praktische beslissing die een wereld van verschil kan maken in de functionaliteit, het onderhoudsgemak en de algehele uitstraling van uw badkamer. Wij zijn gespecialiseerd in het transformeren van badkamers en bieden we de expertise en ervaring om uw visie tot leven te brengen. Of u nu een complete badkamerrenovatie overweegt of enkel uw toilet wilt updaten, wij staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het realiseren van een badkamer die niet alleen voldoet aan uw esthetische wensen maar ook aan uw functionele behoeften. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw badkamer kunnen boosten met de installatie van een zwevend toilet.

Aanvraagformulier badkamer renovatie:

  Stap 1/3

  Type renovatie:

  0%

  Stap 2/3

  Hoe kunnen we je bereiken?

  50%

  Stap 3/3

  Ruimte voor meer informatie:

  Tip: beschrijf je wensen. En upload een foto van je huidige badkamer.

  Upload een foto:

  100%

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?